Download als een iCal bestand
Eindelijk Een Jaarsevent (EEJ)
Donderdag, 11. Februari 2021, 18:30
Hits : 42
Contact Uw bestuur!

Fröhlich-Kaminzimmer

Opnieuw bij 'Fröhlich' - daar wordt je vrolijk van!

Dit is het oorspronkelijke Einde Jaars Event (EJE) van 20 nov 2020, dat helaas wegens de invoering van nieuwe Corona-maatregelen uitgesteld moest worden. Om het eenvoudig te houden hebben we dit event nu gepland op de oorspronkelijke datum van het Nieuw Jaars Event (NJE)! Maarrrrr.... omdat het geen van beiden, is noemen we dit event nu 'Eindelijk Een Jaarsevent', oftewel EEJ - simpel toch?!

We vonden het uiterst belangrijk om aandacht te besteden aan het voor ons zo cruciale onderlinge sociale contact. De Stammtisch heeft daar gelukkig al enige tijd weer het nodige aan bij kunnen dragen - alhoewel ook deze momenteel helaas is opgeschort - , maar de afstand is voor velen toch een beetje te groot om daar zomaar 'even' naartoe te rijden voor 'alleen' een kopje koffie. Gebaseerd op het succes van de afgelopen jaren bij Restaurant 'Fröhlich' hopen wij nu dat dit traditionele diner weer wèl een goede reden zal kunnen zijn om de afstand toch maar eens te gaan overbruggen en elkaar weer in een feestelijke sfeer te ontmoeten - een lichtpuntje in deze moeilijke tijden!

Wij zijn er van overtuigd dat de uitstekende 'Corona-proof' maatregelen die door het 'Fröhlich Team' zijn genomen een veilige deelname mogelijk maken - dus wij nodigen u allen van harte uit om deel te nemen!

Een mooie gelegenheid om de contacten die u al zo lang hebt moeten missen weer eens aan te halen!

Voor €35 per lid wordt u een écht luxueus en feestelijk maar liefst 7 gangen menu aangeboden, plus een eventuele overnachting tegen gereduceerde prijs. Zoals gewoonlijk zijn de drankjes weer voor eigen rekening.
Introductie is mogelijk voor €45 pp.

U kunt alle details al onder 'Activiteiten' vinden! Inschrijving zal naar verwachting begin januari 2021 worden geopend.

Locatie : Restaurant Fröhlich - Dansenberger Str.10 - 67661 Kaiserslautern - Tel.: +49 631 357160

Restaurant-FröhlichOpnieuw bij 'Fröhlich' - dáár wordt je vrolijk van! oorspronkelijk gepland als EJE, opnieuw bij Hotel-Restaurant 'Fröhlich', kon dit event vanwege nieuwe Corona-maatregelen helaas niet doorgaan en werd besloten het event op de datum van het oorspronkelijke Nieuw Jaars Event (NJE) te houden, maar nu onder de naam van 'Eindelijk Een Jaarsevent' oftwel EEJ!  De opzet blijft ongewijzigd: viering van 15 jaar CGPA, een niet minder dan zeven gangen diner en overnachtingen opnieuw tegen gereduceerde prijs!


Bezoek de Luchtmacht Site!
Bezoek de Landmacht Site!
Bezoek de Marine Site!
Bezoek de Mareschausee Site!


DMCA.com Protection Status
Copyright ©CGPA Duitsland 2020. All rights reserved.

Logo Trustpilot

"Actief voor Postactieven!"

DMCA.com Protection Status
Copyright © CGPA Duitsland. All rights reserved.

 Logo Trustpilot
"Actief voor Postactieven!"