CGPA Stammtisch Informatie

Wanneer en waar?

In principe vindt de CGPA Duitsland 'Stammtisch' iedere eerste dinsdagmorgen van de maand tussen 10:00 en 12:00 uur 's-morgens plaats in 'Bistrorante Paradox' in Ramstein (direct aan het station aldaar gelegen).

Voor wie?

De Stammtisch is bedoeld voor leden  van de CGPA Duitsland, hun partners en genodigden. Uitnodigingen en informatie vinden in principe plaats met email, door de organisator.

Geschiedenis

Deze Stammtisch is bedacht en opgezet door Harm Engelsman. Initieel deed hij dit geheel onder eigen noemer, maar later werd de Stammtisch ook onder de 'paraplu' van de CGPA Duitsland (toen nog 'TRIPS' genaamd) gebracht.

Een eerste Stammtisch op de CGPA website staat genoteerd op 2 februari 2014, maar Harm had dus al geruime tijd daarvóór de Stammtisch georganiseerd - we hopen daarover voor de 'CGPA geschiedschrijving' nog van Harm te horen!

Harm heeft dit punctueel, met veel enthousiasme en verve tot 11 maart 2019 kunnen organiseren voor een dankbaar leden-publiek. Echter, i.v.m. zijn verhuizing terug naar Nederland was continuatie helaas niet meer haalbaar. Gelukkig wist Harm echter Willem Beckers bereid te vinden de organisatie na 11 maart 2019 op zich te nemen.

U ontvangt de uitnodigingen nu dus in principe via hem of het CGPA Bestuur!


Locatie

Bistrorante 'Paradox', Bahnhofstraße 2, 66877 Ramstein-Miesenbach, tel. 06371 42776

Bezoek de Luchtmacht Site!
Bezoek de Landmacht Site!
Bezoek de Marine Site!
Bezoek de Mareschausee Site!


DMCA.com Protection Status
Copyright ©CGPA Duitsland 2020. All rights reserved.

Logo Trustpilot

"Actief voor Postactieven!"

DMCA.com Protection Status
Copyright © CGPA Duitsland. All rights reserved.

 Logo Trustpilot
"Actief voor Postactieven!"