Toegankelijkheid

Skip to main content

Altijd open voor actief-dienenden en introducees!

De traditionele 'Koster Wandelingen' vinden in principe twee maal per jaar plaats: één maal in het voorjaar, en één maal in het najaar. De wandeling bestaat uit twee dag-delen, met tussenin een gezellige lunch. Daar kunnen ook die leden, actief-dienenden of introducees die niet mee kunnen wandelen altijd aansluiten!

Genieten
U gaat genieten van de prachtige natuur, wijdse uitzichten, culinaire genoegens, cultuur en frisse, gezonde lucht in de Pfalz!

Ontmoeten
Op een ontmoetingspunt met  parkeergelegenheid komen we 'normaalgesproken s-morgens om rond 09:00/10:00 bijelkaar, waarna het morgendeel van de wandeling begint.

Normaalgesproken is dit zo'n 1,5 tot 2 uur lopen op (meestal!) niet al te steile en goed begaanbare paden.

Inwendige mens
Rond het middaguur wordt voor een gezellige pauze een Stube of restaurant aangedaan, waar u à la carte een lunch en drankje kunt bestellen!

Laatste loodjes
Goed gevoed en verfrist vervolgen we daarna onze route met wederom zo'n 1,5 uur door bossen en weiden om meestal zo rond 15:00/16:00 uur weer heerlijk fit en verfrist op het verzamelpunt uit te komen!

Info & Opgave
Zodra de details bekend zijn brengt de familie Koster u daarvan op de hoogte en verschijnen deze ook hier op de website.

Opgave doet u direct met een reply-email aan de familie Koster of op de website.

Wij hopen u ook hier weer in grote getale te kunnen ontmoeten!

Wanneer het de hele dag plenst van de regen gaat de wandeling niet door en stelt de Familie Koster u daar van op de hoogte. Bij twijfel altijd even checken graag!