Toegankelijkheid

Skip to main content

Colofon/Impressum

CGPA Duitsland Informatie

Contact Groep Post Actieven (CGPA), afdeling Duitsland

Sectetariaat/Webmaster:
Dick Radstake
Grosswiese 10
66909 Matzenbach
https://www.cgpa-de.org

Voorzitter:
Harry Klappers
Schlossstrase 41
66877 Sankt Julian
Tel: +49 (0) 6387-993410

Rechtsvorm

Ingeschreven als rechtspersoon in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KVK), Postbus 735, 5600 AS Eindhoven, Nederland onder:

    Nummer KVK 68048467
    Luchtmachtplein 1
    4822ZB
    Breda
    Nederland

Ingevolge:

  • Ministeriële Regeling BS/2017036497 dd 24 mei 2018 'Regeling Reüniefaciliteiten veteranen, oorlogs- en dienstslachtoffers postactieven 2017', en

  • Bij brief Ministerie van Defensie, Commando Luchtstrijdkrachten, Kabinet, Veteranen en Postactieven, ref. nr. 2017 013231, dd 13 nov 2017

Kortweg bekend als 'Raam Regeling Reüniefaciliteiten' (=RRF).

Bronnen van gebruikte Foto's, Icons en Illustraties

Bank

Volksbank Kaiserslautern
•    Inhaber    CGPA Duitsland
•    IBAN         DE23 5409 0000 0081 0760 90
•    BIC            GENODE61KL1

Online Dispute Resolution (ODR) platform

Als u een probleem heeft met een online aankoop/aanbieding en het u niet lukt dit probleem met de verkoper/aanbieder op te lossen, dan kunt u gebruik maken van de Europese Online-Geschillenbeslechting via het Online Dispute Resolution (ODR) platform om uw klacht door te sturen naar een erkend geschillenorgaan. Gebruik hiervoor de knop hiernaast.

Verdere informatie.

De inhoud van deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid onderzocht en samengesteld. Niettemin aanvaardt de aanbieder geen enkele verantwoordelijkheid voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de aangeboden informatie.
Alle produkt- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken/merken van de betreffende ondernemingen.
De inhoud van externe links wordt door ons niet onderzocht. De CGPA Duitsland distantieert zich hiermee uitdrukkelijk van de inhoud van gelinkte pagina's op www.cgpa-de.org. en wijst er op dat zij geen enkele invloed heeft op inhoud en vorm van gelinkte pagina's, noch de inhoud ervan onderschrijft.
De op deze website gepubliceerde bijdragen en afbeeldingen zijn auteursrechterlijk beschermd. Ieder door het auteursrecht niet toegestaan gebruik vereist vooraf schriftelijke toestemming van de CGPA Duitsland. Dit geldt in het bijzonder voor kopiëren, afdrukken, bewerking, vertaling, opslag respectievelijk weergaveg van inhoud in databanken of andere electronische media en systemen.

De CGPA Duitsland doet al het nodige en mogelijke om haar website tegen virussen te beschermen, maar een totale virus-vrijheid kan niet gegarandeerd worden. Installeert u daarom zelf graag anti-virus software!