Varen met het
‘Römisches Weinschiff’

De inschrijving is VOL - de wachtlijst is geopend!
Betrokkenen worden z.s.m. ingelicht!

Speciale CGPA-Duitsland vaart op de Moezel, met het bekende ‘Römisches Weinschiff’ uit Neumagen Dhron, vrijdag 14 augustus!

Onder bepaalde voorwaarden i.v.m. Corona kunnen onze leden  tegen een sterk gereduceerde prijs van €10 p.p. weer meevaren van Neumagen-Dhron naar Bernkastel-Kues, opnieuw georganiseerd door de familie van der Lende!

- ACTIEF DIENENDEN RAMSTEIN VAN HARTE WELKOM!
- INTRODUCTIE TOEGESTAAN
- MAX AANTAL DEELNEMERS 28 (dus wie het eerst komt…..!)
- DUUR VAARTOCHT 2,5-3 UUR
- OPGAVE UITERLIJK ZONDAG 09 AUG 18:00 uur!

Programma

11:00  UITERLIJK! Verzamelen bij Ausonius Pizzeria in Neumagen-Dhron voor een drankje en lunch (eigen kosten). Bij goed weer op het terras, anders binnen.

U parkeert uw auto eerst op het parkeerterrein tegenover Restaurant ‘Zum Anker’, waar u uw auto verder kunt laten staan. Vandaar is het 200 meter naar Ausonius.

Ausonius gaat speciaal voor ons open en mede gezien de beperkte tijd die we daar hebben (naar het schip is het nog ca. 10 min lopen) dient u bij inschrijving aan te geven wat u wilt eten.

Ga voor het Menu naar de website en maak uw keuze!

LET OP: er moet altijd één hoofdgrecht p.p. bij zijn! Het eten wordt direct na aankomst geserveerd, dus wees op tijd!


12:30 of z.s.m. no afronding lunch Vertrek Weinschiff! Aan het roer staat onvolprezen CGPA Lid Albert van der Lende, echtgenote Janny zal ons begeleiden!

Denk aan uw mondkapje – u hoeft het alleen op het bij betreden en verlaten van het schip, maar later ook in het OV!

Aan boord kunt u wijn per fles kopen, er zijn ook speciale ‘souvenir’ wijnglazen te koop met een pracht afbeelding van het Weinschiff! U kunt niet alleen uw eigen glazen maar ook drankjes meenemen. Onze CGPA verzorgt - kleine - knabbeltjes voor onderweg (u heeft immers net gegeten!).

Drink, snack en geniet van deze prachtige vaart! Fototoestel mee!

LET OP!
a. Aan boord is gebruik van het toilet i.v.m. Corona verboden! Alleen in serieuze noodgevallen kan ergens worden aangelegd;
b. Er is géén overkapping op de boot (de Romeinen waren nog niet zo ver en ook wat geharder dan wij nu zijn!). Bescherm uzelf dus tegen zon, regen en wind!


16:00  Verwachte aankomst in Bernkastel-Kues. Daar is vermoedelijk wel wat tijd voor een kleine versnapering/ijsje langs de Moezelkade alvorens we naar de OV-bushalte lopen van Bus Lijn 330. Alternatief is er een Eisdiele bij het busstation. Dit is ca. 1,5 km afstand.


16:47  Vertrek Bus Lijn 330 vanaf het Forum in Kues. De CGPA betaalt de kosten, daarom moeten we zeker 10 min van tevoren bij de halte aanwezig zijn! Daarna: ‘Sit back and relax!’, op naar Neumagen-Dhron!


17:27  Aankomst in Neumagen-Dhron. Van de halte naar het parkeerterrein is ca. 500 m/ 6 min lopen.


17:45  Vertrek naar Hotel-Restaurant Krone Riesling in Trittenheim.

Wie niet heeft ingeschreven voor het nu volgende diner heeft twee opties:
                a. U rijdt naar huis dan wel uw geboekte onderkomen in de buurt;
                b. U rijdt nog even mee voor een snel drankje!


18:00  Aankomst Hotel-Restaurant Krone Riesling in Trittenheim. Na wat opfrissen en een drankje kunt u een à la carte diner bestellen en genieten. Bij goed weer op het terras, anders binnen. Er is geen eindtijd 😉!

U kunt eventueel een kamer boeken in het Hotel - wees echter snel, want veel hotels zijn al volledig volgeboekt...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LET OP:
een tweetal omstandigheden kunnen het doorgaan van deze unieke trip beïnvloeden:

1.    Corona maatregelen
2.    Het weer!

Het schip heeft geen overkapping. Daar op de terugweg een bruidspaar met gezelschap wordt meegenomen (wij gaan terug met OV - op kosten van de CGPA! - zie het programma) kan het zijn dat die vaart niet doorgaat en dan moeten wij helaas ook onze trip afzeggen.

U wordt z.s.m. geïnformeerd bij veranderingen – bij last minute wijzigingen doen wij dit op uw mobieltje, zorg dus dat wij uw correcte nummer hebben en dat het toestel opgeladen is! Boek alleen eventuele overnachtingen die u nog tijdig kunt afzeggen of die u op andere wijze kunt benutten.

 

 

 

 

 

 


Bezoek de Luchtmacht Site!
Bezoek de Landmacht Site!
Bezoek de Marine Site!
Bezoek de Mareschausee Site!


DMCA.com Protection Status
Copyright ©CGPA Duitsland 2020. All rights reserved.

Logo Trustpilot

"Actief voor Postactieven!"

DMCA.com Protection Status
Copyright © CGPA Duitsland. All rights reserved.

 Logo Trustpilot
"Actief voor Postactieven!"