De ALV 2020 en diner!

In het knusse restaurant 'Il Pirata' in Niedermohr beginnen we om 18:00 uur precies (eerder is helaas niet mogelijk!) met een korte ontvangst in de bovenzaal, waarbij we elkaar weer gezellig ontmoeten en u ook een drankje kunt bestellen.

Om 18:30 uur beginnen we daar ook met de ALV, die wij om 20:00 uur hopen af te ronden. Het belooft weer een interessante ALV te worden, waarbij u zoals altijd ook op de hoogte wordt gebracht van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen - niet alleen van onze CGPA, maar ook van HQ AIRCOM en de KLu in het algemeen.

We hopen ook weer op een afvaardiging van het CLSK Bureau Veteranen en Postactieven van de Staf Commando Luchtstijdkrachten in Breda, waar we vooral iets hopen te horen van het Hoofd, de Kapitein Ad Potters, die onlangs is teruggekeerd van een ongetwijfeld zeer interessante uitzending op FSE Mirage.

T.z.t. ontvangt u een verzoek om in te schrijven, later gevolgd door de benodigde stukken, zoals de Agenda, Verslag ALV 2019, Financieel overzicht etc.

Na afsluiting van de ALV gaan we naar het restaurant beneden, waar u gewoon uw eigen keuze uit het heerlijke à la carte menu kunt maken - van Italiaans en Duits maar bv. ook Hollandse Mosselen - prima dus!

We hopen weer velen te mogen ontmoeten!

Let op!

  • Helaas géén introductie!
Landhotel 'Weihermühle'

Documentatie

Hieronder kunt u ca. twee weken voorafgaand aan de ALV alle benodigde stukken vinden - dus de Agenda, Verslag ALV 2019, Financieel Overzicht etc.

 

Logo-Il-Pirata
Restaurant Il Pirata | 66879 Niedermohr | Kirchmohr 2
Telefoon: 06383 - 92560


Schrijf hieronder in voor dit event:


Bezoek de Luchtmacht Site!
Bezoek de Landmacht Site!
Bezoek de Marine Site!
Bezoek de Mareschausee Site!


DMCA.com Protection Status
Copyright ©CGPA Duitsland 2020. All rights reserved.

Logo Trustpilot

"Actief voor Postactieven!"

DMCA.com Protection Status
Copyright © CGPA Duitsland. All rights reserved.

 Logo Trustpilot
"Actief voor Postactieven!"