Let op: de inschrijving is gesloten, en ook de termijn voor opgave voor een eventuele bestuursfunctie is inmiddels verlopen. Wij hopen op een succesvolle ALV!

Uitsluitend voor leden en genodigden!

De Algemene Leden Vergadering (ALV) 2019 vindt op dinsdag 02 april a.s. in Ristorante Pizzeria "Il Pirata" . Adres: Kirchmohr 2, 66879 Niedermohr, telefoon 06383 - 92560 (vanaf AB Kreuz Landstuhl is dit ca.10 km/12 minuten noord).

Il Pirata ingang

Op veler verzoek hebben wij opnieuw gekozen voor een diner à la Carte! U kunt dus geheel zelf bepalen wat u gaat bestellen en hoeveel gangen u wilt genieten!

Het restaurant heeft een hele interessante en uitgebreide kaart, niet alleen met bijzonder lekkere Italiaanse en Duitse gerechten - maar bv. ook Hollandse mosselen! (NB: de kaart op de website is slechts een zeer kleine afspiegeling!)

 

Programma

Ontvangst: vanaf 17:30, in een separaat voor ons gereserveerde vergaderruimte - bij binnenkomst gaat u links om de bar naar achter, dan de trap omhoog.
Aanvang ALV 18:00, om ca. 19:15 gevolgd door een (optionele) maaltijd - deze keer beneden in het restaurant!

Speciale Gasten

LET OP: Van het kantoor Coördinator Veteranen en Postactieven CLSK is Hoofd Kapitein Ad Potters helaas onverwacht verhinderd wegens de voorbereidingen voor zijn uitzending. Wij wensen hem veel succes en vooral een behouden terugkeer!

Zijn kantoor, dat de CGPA's en Veteranen managed, ressorteert direct onder de Staf CLSK/Chef Kabinet. Het verzorgt de jaarlijkse bijdrage van CLSK aan onze CGPA, alsmede het beschikbaar stellen van een bus voor een door ons te bepalen event. Wij zijn daar zeer dankbaar voor!

Gelukkig zal CLSK Protocol Officier, Ceremonieel en Relatiebeheer Majoor Robert-Jan Elout het kantoor op waardige wijze vertegenwoordigen - er heeft al het nodige contact tussen hem en het bestuur plaatsgevonden. 

Ook doet het ons deugd u te kunnen mededelen dat de Netherlands Senior National Representative (SNR), Kolonel Jack Goense en zijn echtgenote Hélène hierbij waarschijnlijk aanwezig zullen zijn. Kolonel Goense zal tevens een korte briefing verzorgen ter afsluiting van de ALV.

U kunt dus opnieuw eens kennis maken en vragen stellen.

Check het Kantoor CLSK/CGPA op logo facebook - u zult er vele bekenden tegenkomen!


Bezoek de Luchtmacht Site!
Bezoek de Landmacht Site!
Bezoek de Marine Site!
Bezoek de Mareschausee Site!


DMCA.com Protection Status
Copyright ©CGPA Duitsland 2020. All rights reserved.

Logo Trustpilot

"Actief voor Postactieven!"

DMCA.com Protection Status
Copyright © CGPA Duitsland. All rights reserved.

 Logo Trustpilot
"Actief voor Postactieven!"