De CGPA Battle Field Tour (BFT)

Met de bus naar Bingen & Rüdesheim

Afgelopen woensdag 16 oktober.

Op enthousiaste en indrukwekkende wijze georganiseerd door onze leden Willem de Grooth en Henk van der Zalm, werden de deelnemers met een air-conditioned bus, tevens voorzien van toilet, vanaf de parkeerplaats bij 'Philipps Sonderposten in Ramstein opgehaald en naar Bingen gebracht.

Vanuit Bingen wordt vervolgens een heel interessant en uiterst gevarieerd programma afgewerkt met historie, cultuur, natuur en culinaire geneugten. Eerst ging het met het veer over naar Rüdesheim,  en via de beroemde Drosselgasse met de Seilbahn naar het indrukwekkende Niederwald-Denkmal.

Bovengekomen bezichtigde men het Denkmal en de Niederwald Tempel en was er gelegenheid voor een kopje Rüdesheimer Kaffee.

Na een 3 kilometer wandelen volgde een lunch waarna de Seilbahn naar Assmanshausen werd genomen en een nieuwe boottocht ons weer in Bingen bracht..

Daar wachtte de bus weer op ons, die ons vervolgens naar het Benediktiner Kloster Jakobsberg in Ockenheim bracht. Hier kon intens kennis gemaakt worden met onnoemelijk veel druivensoorten die in de wereld verbouwd worden.

Uiteindelijk vertrok de bus weer naar Restaurant 'Winzerhalle' in Ockenheim , voor een gezellig diner en gezellig kon worden nagepraat over deze leerzame en leuke Battle Field Tour!


Bezoek de Luchtmacht Site!
Bezoek de Landmacht Site!
Bezoek de Marine Site!
Bezoek de Mareschausee Site!


DMCA.com Protection Status
Copyright ©CGPA Duitsland 2020. All rights reserved.

Logo Trustpilot

"Actief voor Postactieven!"

DMCA.com Protection Status
Copyright © CGPA Duitsland. All rights reserved.

 Logo Trustpilot
"Actief voor Postactieven!"