1.harry ceciel klappers start1Na de koffie “mit Kuchen” op de verrassende startlocatie (de 'Giftküche'!) bij Otterberg begon de eerste ronde van de puzzelrit. De tocht ging door het prachtige landschap van de Vorderpfalz, langs o.a. Ramsen. Het moet gezegd worden dat velen de route meerdere malen vanuit verschillende richtingen gereden hebben, maar toch de draad weer op konden pakken.

Bij Kerzenheim was de lunchstop in het 'Göllsheimer Häuschen', waar iedereen onthaald werd op goulashsoep met brood. Langzaam druppelden de deelnemers binnen, na een vaak lange tocht, waar menig relatie danig op de proef werd gesteld! Na de lunch ontkwam niemand er aan om een poging te (moeten) doen de alom bekende maar nooit geziene Elwetritsch te vangen, wat toch velen van ons gelukt schijnt te zijn!

De tocht ging verder en leidde tot veler verrassing langs het prachtige Neuleiningen – waar we een rondwandeling in de vorm van een minipuzzeltochtje kregen – en zelfs verder de Weinstrasse in. De rit ging verder door schilderachtige stadjes en wijnvelden om te eindigen in de tuin van hotel-restaurant Annaberg. Daar konden we ons welverdiend te goed doen aan de plaatselijke wijn, die uiteraard voortreffelijk smaakte. Nadat alle gemoederen wat tot rust waren 1.ruud brigitte tegenbosch 1e prijsgekomen na het tweede enerverende gedeelte van de puzzelrit, volgde een heerlijk driegangen diner, waar de organisatie ook de uitslagen van de tocht bekend maakte.

Kortom, een zeer geslaagde dag! We kijken al uit naar volgend jaar, wanneer winnaars nrs 1 en 3 (Tegenbosch en Tempels) volgens goed gebruik de organisatie op zich gaan nemen!

  • Laatste update op .
  • Hits: 1138

Bezoek de Luchtmacht Site!
Bezoek de Landmacht Site!
Bezoek de Marine Site!
Bezoek de Mareschausee Site!


DMCA.com Protection Status
Copyright ©CGPA Duitsland 2020. All rights reserved.

Logo Trustpilot

"Actief voor Postactieven!"

DMCA.com Protection Status
Copyright © CGPA Duitsland. All rights reserved.

 Logo Trustpilot
"Actief voor Postactieven!"